För aktiebok - gratis!

Börja med att fylla i organisationsnumret på det bolag som skall få en digital aktiebok. Fyll sedan i ditt svenska personnummer och din epost och klicka på knappen "skapa konto" så är du sedan igång för att uppge information om aktiekapital, aktier och ägare - snabbt, enkelt och gratis!

Om dina och företagets uppgifter

GratisAktiebok.se sätter högt värde på din och ditt företags integritet och omgärdar dina personuppgifter och uppgifter om ditt företag med mycket strikta säkerhetsrutiner. Det är endast du som administratör som har rättighet att uppdatera information om dig och ditt företag.

Säker inloggning, SSL-kryptering

När du använder registertjänster på GratisAktiebok.se gör du det på säkrade sidor. Varje sida av de säkra sidorna på webbplatsen GratisAktiebok.se är säkrad med ett digitalt certifikat från Thawte. Det visas med ett webbplats certifikat, "site certificate", vilket är permanent på alla säkra sidor. För att se certifikatet, klicka på bilden av ett stängt lås eller solid nyckel i listen längst ned på sidan i din webbläsare. Ett litet "pop-up"-fönster som visar säkerhetsinformationen kommer då upp. I den finns några flikar. Klicka på fliken Details och därefter på ordet Subject för att få bekräftat att du är på webbplatsen GratisAktiebok.se. Klicka på ordet Issuer för att se vilken certifikationsmyndighet som har verifierat webbplatsen.